Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Prologue sub timbre issues

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Prologue
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jspick



Joined: 24 Jul 2020
Posts: 1

PostPosted: Wed Jul 29, 2020 6:39 am    Post subject: Prologue sub timbre issues Reply with quote

Hi all,
I've recently bought a second hand prologue 16 and am slowly getting to grips with it. I have a question about the sub timbre. Mine seems to have an intermittent fault. Sometimes when switched on the sub timbre is inactive. So when I go to a patch with sub timbre, the light will come on, but the patch is blank and can't be written or a program fetched to it. If I reboot, it will then often work.
Has anyone experienced this? Does it need some electrical circuit work or factory reset??

Thanks
Jason
Back to top
View user's profile Send private message
RobustAmerican



Joined: 18 Dec 2018
Posts: 39
Location: USA

PostPosted: Thu Jul 30, 2020 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Never seen or heard of this...Is it updated to the latest version?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Prologue All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group