Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Copying effects to Sequence track. Problem

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg M50
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Alp
Junior Member


Joined: 09 Jan 2010
Posts: 78

PostPosted: Sat Apr 03, 2021 4:05 am    Post subject: Copying effects to Sequence track. Problem Reply with quote

Good day.
The older I get, the more I think that technology does WHAT it wants to, WHEN it wants to.
We have NO control.

I am trying to copy effects from program to track 3 in my sequence. See the video for better description.

Whenever I do this, TRACK 1 changes from drum to keyboard.

Please... What am I doing wrong???

Here is link...

https://youtu.be/s5ft7WKYQWU
Back to top
View user's profile Send private message
Musicwithharry
Platinum Member


Joined: 23 Mar 2012
Posts: 676
Location: Anamosa, IA

PostPosted: Sat Apr 03, 2021 3:41 pm    Post subject: Re: Copying effects to Sequence track. Problem Reply with quote

Alp wrote:
Good day.
The older I get, the more I think that technology does WHAT it wants to, WHEN it wants to.
We have NO control.

I am trying to copy effects from program to track 3 in my sequence. See the video for better description.

Whenever I do this, TRACK 1 changes from drum to keyboard.

Please... What am I doing wrong???

Here is link...

https://youtu.be/s5ft7WKYQWU


Try copying the EFX from the EFX windows in the Menu instead of the way you are doing it. What I saw in your video is that on the screen where you were loading EFX, you weren't selecting Track 3 as the destination.

I would stay on Track 3, hit the Menu button, go into IFX (and maybe) MFX, and copy the effects that way. You should be able to select it from there and it should affect Track 3 only in that case.

What it appears that you were doing in the video was copying everything from program instead of just the EFX that you wanted. Isolating it by going into the EFX section should take care of that for you.

Grace,
Harry
_________________
Alesis Vortex Keytar, Alesis QS6.2, Alesis QSR, Alesis SR-16, Behringer Deepmind-12, Ensoniq Avista 7600, Ensoniq VFX, Ensoniq VFX-SD, Ensoniq SQ1+, (2) Ensoniq SQ-R+/32, Korg i3 (2020 Version), (2) Korg Kross 1-61, (2) Korg Kross 1-88, Korg Minilogue XD, Korg Minilogue XD Module, Korg M50-61, Korg PA700, Korg X5DR, Korg Z3, Kurzweil SP1, Lowrey EZP3 (bascially a Kawai), Roland D-05, Roland E-09, Waldorf Streichfett, Yamaha Reface CP, Yamaha Reface CS, Yamaha Reface DX, Yamaha Reface YC
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Alp
Junior Member


Joined: 09 Jan 2010
Posts: 78

PostPosted: Sun Apr 04, 2021 1:17 am    Post subject: Reply with quote

Harry, I'll be honest.
I could not discover how to do what you told me to do.
From sequencer if I hit a menu button I do not see any option to copy just IFX or MFX. I have to go into Copy From Program first, yes?

Anyhoo..... I discovered my mistake, thanks in part to your comment about my not being in track 3.
In the Copy from Program menu option, one can select IFX, MFX, ARP, drum track....
But down near the bottom is the destination track selector, which I never saw.

Well, now I saw it!
Thank you!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg M50 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group