Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

What patch is selected upon Power On?

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Triton Rack
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lahatte



Joined: 05 Sep 2017
Posts: 6
Location: Vicksburg, MS

PostPosted: Tue Sep 05, 2017 5:02 am    Post subject: What patch is selected upon Power On? Reply with quote

I have gotten a Triton Rack. I am curious if I need to change the battery, because each time it is powered on it loads patch Int-A 000. I would expect it to retain the patch being used at power off.

What is the normal way that it works in this regard?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Joe Gerardi
Senior Member


Joined: 06 Oct 2012
Posts: 499
Location: Savannah, GA

PostPosted: Tue Sep 05, 2017 12:09 pm    Post subject: Re: What patch is selected upon Power On? Reply with quote

lahatte wrote:
I have gotten a Triton Rack. I am curious if I need to change the battery, because each time it is powered on it loads patch Int-A 000. I would expect it to retain the patch being used at power off.

What is the normal way that it works in this regard?

Thanks.


Nope. It always defaults to the first program.

..Joe
_________________
Current setup: Korg Kronos 61, Roland XV-88 Korg Triton-Rack, Motif-Rack, Korg N1r, Roland M-GS64, Alesis QSR, Yamaha KX88 & KX76, Roland Super-JX, Juno-Stage, Kawai K4, Kawai K1II.
Back to top
View user's profile Send private message
lahatte



Joined: 05 Sep 2017
Posts: 6
Location: Vicksburg, MS

PostPosted: Tue Sep 05, 2017 7:04 pm    Post subject: Re: What patch is selected upon Power On? Reply with quote

Joe Gerardi wrote:
lahatte wrote:
I have gotten a Triton Rack. I am curious if I need to change the battery, because each time it is powered on it loads patch Int-A 000. I would expect it to retain the patch being used at power off.

What is the normal way that it works in this regard?

Thanks.


Nope. It always defaults to the first program.

..Joe


Crrraapp!!!

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Triton Rack All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group