Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Wavestate Native demo not working

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Wavestate
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fraxis



Joined: 31 Mar 2022
Posts: 1

PostPosted: Thu Mar 31, 2022 10:27 pm    Post subject: Wavestate Native demo not working Reply with quote

Hi,

I'm trying out the demo on an Intel MacBook Pro running Catalina. Every time I launch it in 'Try' mode, everything in the app is greyed out, as if it can't find the sound library, even after clicking the arrows in the patch area and opening the library tab. All 3.26Gb of additional files were installed. Any ideas why the app can't see the libray, please? Is there a way of forcing it to? Same with standalone and plug-ins. Have uninstalled and reinstalled three times. Opsix Native works fine
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Wavestate All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group