Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Bug in WaveSequences sellection confirmation needed!

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Kronos
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BasariStudios
Approved Merchant
Approved Merchant


Joined: 29 May 2005
Posts: 6494
Location: NYC, USA

PostPosted: Sun Jul 10, 2011 8:49 pm    Post subject: Bug in WaveSequences sellection confirmation needed! Reply with quote

Whoever can try this on their Kronos please do it?:

Go to an INIT HD-1 Program, go to OSC1 BASIC and sellect WaveSequences
as the starting point of the Sound. Now dont sellect Sequencer by just going
thru them with the weel but open the List and start touching each one one by
one...you will see, they wont change...only if you click ok, very annoying.
_________________
http://www.basaristudios.com
Cubase 8.5 Pro. Windows 7 X64. ASUS SaberTooth X99. Intel I7 5820K. ASUS GTX 960 Strix OC 2GB. 4x8 GB G.SKILL.
2 850 PRO 256GB SSDs. 1 850 EVO 1TB SSD. Acustica: Nebula Server 3 Ultimate, Murano, Magenta 3, Navy, Titanium.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
BasariStudios
Approved Merchant
Approved Merchant


Joined: 29 May 2005
Posts: 6494
Location: NYC, USA

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 6:21 pm    Post subject: Reply with quote

Anyone actually doing something on the Kronos except playing factory patches?
_________________
http://www.basaristudios.com
Cubase 8.5 Pro. Windows 7 X64. ASUS SaberTooth X99. Intel I7 5820K. ASUS GTX 960 Strix OC 2GB. 4x8 GB G.SKILL.
2 850 PRO 256GB SSDs. 1 850 EVO 1TB SSD. Acustica: Nebula Server 3 Ultimate, Murano, Magenta 3, Navy, Titanium.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
danatkorg
Product Manager, Korg R&D


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 4073
Location: California, USA

PostPosted: Tue Jul 12, 2011 6:30 pm    Post subject: Reply with quote

I just tried this, and confirmed that it works properly. Make sure to play a new note after making a selection.

- Dan
_________________
Dan Phillips
Manager of Product Development, Korg R&D
Personal website: www.danphillips.com
For technical support, please contact your Korg Distributor: http://www.korg.co.jp/English/Distributors/
Regretfully, I cannot offer technical support directly.
If you need to contact me for purposes other than technical support, please do not send PMs; instead, send email to dan@korgrd.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Kronos All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group