Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

LegacyCell still crashes! Please finally fix this, Korg!

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Legacy Collection
View previous topic :: View next topic  
Author Message
colibri
Full Member


Joined: 11 Jan 2007
Posts: 169

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:21 pm    Post subject: LegacyCell still crashes! Please finally fix this, Korg! Reply with quote

hey there!

it's been a while i came here... was busy making some tracks Smile now that i found time to create some patches for the legacy cell i came across the problem that it still crashes! i thought this has been fixed by the last update 1.2.2??? i really hope korg will finally fix this - and as jerry or some other korg worker may come by here, i'll try to describe my problem in greatest detail:

- i'm working on a 2 pcs, core2duo, win xp home/professional, cubase sl 3.1

- everything (!) is running as the latest available version, so all necessary updates are installed for sure (os, security updates, cubase-updates, VST-updates)

- the error i get (it quickly disappears as the program crashes, so this is what i remember): "... problem create back layer..." or something similar

- i receive the error / sequencer-crash when i switch between two ms-20 a couple of times, sometimes even at once

- also, switching between two polysix sometimes crashes cubase (this crash is different as the program simply disappears without any error showing up in a dialog box)

i hope this helps you and you will finally fix the problem, please!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MartinHines
Platinum Member


Joined: 21 Jan 2003
Posts: 2990
Location: Topeka, KS (USA)

PostPosted: Wed Apr 16, 2008 3:47 am    Post subject: Reply with quote

Colibri,

Have you submitted this problem through official Korg Support channels?
If they can re-create the problem, they can forward the information to Korg Japan.

http://www.korg.co.jp/English/Distributors/index.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
colibri
Full Member


Joined: 11 Jan 2007
Posts: 169

PostPosted: Wed Apr 16, 2008 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

thanks mate, but i'm already in contact with them. hopefully we'll get this one solved...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
colibri
Full Member


Joined: 11 Jan 2007
Posts: 169

PostPosted: Thu Apr 17, 2008 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

okay, problem solved. syncrosoft was the bad guy Twisted Evil after installing the latest version (shortly released in april) everythings fine now...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Legacy Collection All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group