Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

64 bit and 32 bit?

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Legacy Collection
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Carl914



Joined: 04 Apr 2014
Posts: 4
Location: Davenport, FL USA

PostPosted: Mon May 19, 2014 5:35 pm    Post subject: 64 bit and 32 bit? Reply with quote

I have a 64 bit computer, my Sonar X3 works with 64 bit, but my Band in a Box will only work with 32 bit. Can I load both a 64 bit copy of my M1 Legacy and a 32 bit at the same time on my computer?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bald Eagle
Platinum Member


Joined: 25 Jan 2009
Posts: 2278
Location: Long Island, NY

PostPosted: Mon May 19, 2014 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

Probably not both at the same time. There is an issue with the Korg USB MIDI driver. It supports both 32 bit mode and 64 bit mode but not at the same time. I had the same problem with Sonar. When I started Sonar in 64 bit mode none of the 32 bit applications that used the Korg USB driver worked.

I don't think Korg has addressed this issue and I don't expect that they ever will if they haven't done it by now. But if the 32 bit app doesn't need the USB driver it should work ok.
Back to top
View user's profile Send private message
Carl914



Joined: 04 Apr 2014
Posts: 4
Location: Davenport, FL USA

PostPosted: Mon Aug 04, 2014 5:08 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you for your reply and input.

I have asked Korg a number of times how to download a 32 bit copy and so far I have not had any response. You would think it would easy to just give me a link to that, but I guess I will have to buy something else while I wait.

c
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rock machine
Full Member


Joined: 01 May 2006
Posts: 103

PostPosted: Thu Aug 07, 2014 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

In Cubase 7, the MS-20ic doesn;t even appear as a controller even though I have it ticked to be both 32 and 64 bit.
_________________
http://soundcloud.com/raven-2741
http://cdbaby.com/cd/wakefieldg
Back to top
View user's profile Send private message
Malatao



Joined: 06 Jan 2017
Posts: 3
Location: Huelva, Spain

PostPosted: Sat Jan 07, 2017 11:20 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem. My Cubase 7.5 runs in 32 bits but the M1 Legacy was installed in 64 bits!!! Now I need re-install the M1 in 32 bits. It's possible to have both versions at the same time? If not, how can I remove the 64 bits version?
No answer from Korg, for the moment.
Thanks
_________________
Close your eyes and eat
Back to top
View user's profile Send private message
rock machine
Full Member


Joined: 01 May 2006
Posts: 103

PostPosted: Mon Jan 16, 2017 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

You can definitely have both versions on your pc.I believe, if I recall, that you can choose whether to have both installed at the same time as a prompt from the installer itself. The 32 bit version should be Programs(86) and 64 in Programs.
_________________
http://soundcloud.com/raven-2741
http://cdbaby.com/cd/wakefieldg
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Legacy Collection All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group