Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

KSC load issue

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Kronos
View previous topic :: View next topic  
Author Message
emilloparski



Joined: 09 Feb 2017
Posts: 17

PostPosted: Sat Oct 24, 2020 5:26 am    Post subject: KSC load issue Reply with quote

Hi, I got this strange problem.

Sampled each step of a VST patch with SampleRobot, then exported for Korg Kronos. Loaded on the board, and checking on the Kronos keyboard it seems that some of the keys are not using their own samples, but transposed from previous keys... they sound more “closed” in a way. Is there something that Im missing. I checked the note played by the VST with the corresponding velocity on my computer and it shouldn’t sound like this. Maybe some of the settings on the multisample page on the Kronos is not OK?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Kronos All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group