Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

No Sound & No Midi!!!

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Trinity
View previous topic :: View next topic  
Author Message
The Magic Hoof
Full Member


Joined: 14 Oct 2006
Posts: 107

PostPosted: Mon Nov 27, 2017 8:06 am    Post subject: No Sound & No Midi!!! Reply with quote

The Trinity I have is giving problems. There is no sound and it won't respond to midi, or send it either. I initialized while booting up, tried reloading everything, and it still isn't working. There was also a thread about cleaning the headphone jack thing. I tried that and it still doesn't work.

When I first turn the Trinity on there's a little surge coming out if it, so the outputs are at least giving that. I ran a midi cable directly into the Trinity's midi input jack and that won't help either.

What else should I try?
Back to top
View user's profile Send private message
The Magic Hoof
Full Member


Joined: 14 Oct 2006
Posts: 107

PostPosted: Mon Nov 27, 2017 8:31 am    Post subject: Reply with quote

The big orange cable in the middle of the synth was loose. Plugged it back in and it works. PHEW!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Trinity All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group