Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problem report - NEXT-V3.1.0 ONLY (NO WISH-LISTS!!!!)
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Pa4X
View previous topic :: View next topic  
Author Message
A.R



Joined: 15 Nov 2017
Posts: 10

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 10:53 pm    Post subject: Reply with quote

On pa4x 76 oriental i can not select ram on OSC!!! sample is al ready saved to hard disk and also write. but on write i can not select a slot for sample to!!! what is wrong korg. Sad
_________________
gear: korg pa4x 76 orental, JBL LSR305
Back to top
View user's profile Send private message
B.Safe
Full Member


Joined: 18 Apr 2018
Posts: 133
Location: Paris, France

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 8:09 pm    Post subject: Reply with quote

A.R wrote:
On pa4x 76 oriental i can not select ram on OSC!!! sample is al ready saved to hard disk and also write. but on write i can not select a slot for sample to!!! what is wrong korg. Sad

Have you created a multisample ? only multisamples can be assigned to an OSC, not samples.
Back to top
View user's profile Send private message
korg1
Approved Merchant
Approved Merchant


Joined: 17 Nov 2002
Posts: 554
Location: http://pasongstyles.com/

PostPosted: Sat Aug 10, 2019 7:48 am    Post subject: Reply with quote

Didn't had time to dig into this more but i noticed that while using some guitar sounds like ''power chords1'' in style edit mode,some of their notes sound like percussive during playback of what is recorded,while other notes sound normal.
No Rx notes were recorded,only normal notes,but playback was like a perc instrument was playing on most notes,while some were playing the actual guitar sound.
It sounds normal after saving and playing the style though.
Not sure if this is bug or caused by something else,i will check it when i find some time.
_________________



https://pasongstyles.com/
https://soundcloud.com/korgfx
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Divine Sounds



Joined: 22 May 2017
Posts: 1

PostPosted: Fri Aug 16, 2019 11:05 pm    Post subject: Cannot select sounds for styles !!! Reply with quote

PA4X OS 3.1.0
Is there anybody have problem selecting tones from last page of each section for style editing. I can't select sounds from the last page of Ethnic group for my styles!! Exclamation Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message
karmathanever
Platinum Member


Joined: 12 Jan 2004
Posts: 8774
Location: Australia (Oz !!)

PostPosted: Sat Aug 17, 2019 9:59 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
PA4X OS 3.1.0
Is there anybody have problem selecting tones from last page of each section for style editing. I can't select sounds from the last page of Ethnic group for my styles!!

No problem on my PA4X
Did you perform the complete update (incl "factory restore" step)?

Cheers

Pete Very Happy

P.S. Welcome to the forums Very Happy
_________________
------------------------------------------------------------------
Korg:------ PA4X-76, Kronos-61, WaveDrum Global
Roland:---- Integra-7, HS5
Premier:--- Mid 90's Genista
Yamaha:--- DTXtreme IIIs
------------------------------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
rikkisbears
Platinum Member


Joined: 15 Oct 2007
Posts: 1227
Location: NSW , Australia

PostPosted: Wed Aug 21, 2019 11:53 pm    Post subject: Reply with quote

Hi ,
I was editing one of my user styles, saved it exited to try it out, when I tried edit it again, couldn’t get back in. Problem was solved after I switched off machine and turned it back on.

Maybe just a one off glitch, report back if it happens again.
_________________
best wishes
Rikki

PA3X,PSR s950
Band in a Box,
VArranger/Ketron SD2
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
korg1
Approved Merchant
Approved Merchant


Joined: 17 Nov 2002
Posts: 554
Location: http://pasongstyles.com/

PostPosted: Sat Aug 24, 2019 10:49 pm    Post subject: Reply with quote

Not sure if this a bug or it is supposed to work like that,but :

If you chose AUDIO OUT ----->OUT1+2, the mp3player's volume can be adjust using the volume on the screen at mp3/speakers tab,either using the MP3 VOL slider,right ?

But if you assign MASTER VOLUME at ASSIGN.B sliders for example,then the slider will control both Master Volume of LEFT,RIGHT plus OUT1&2.

Why does this happen since MP3 Vol is already assigned at it's own slider?
The assign B. slider should control the overall volume of LEFT+RIGHT only in my opinion,since Master Volume Knob doesn't control Out1+2 outputs.
_________________



https://pasongstyles.com/
https://soundcloud.com/korgfx
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Rebwar



Joined: 26 Aug 2019
Posts: 8

PostPosted: Mon Aug 26, 2019 10:55 am    Post subject: MS Reply with quote

Hi everyone, i have Korg pa4x oriental with the newest version 3,1, my question is how much is the MS places is available for maximum in the version 3 next, i have my sets is just 429 mb but my ms is full already .
Best regard
Back to top
View user's profile Send private message
karmathanever
Platinum Member


Joined: 12 Jan 2004
Posts: 8774
Location: Australia (Oz !!)

PostPosted: Mon Aug 26, 2019 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Hi everyone, i have Korg pa4x oriental with the newest version 3,1, my question is how much is the MS places is available for maximum in the version 3 next, i have my sets is just 429 mb but my ms is full already .
Best regard

This is a problem/bug report topic - please repost this as a new topic

Thanks
Pete Very Happy
_________________
------------------------------------------------------------------
Korg:------ PA4X-76, Kronos-61, WaveDrum Global
Roland:---- Integra-7, HS5
Premier:--- Mid 90's Genista
Yamaha:--- DTXtreme IIIs
------------------------------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
korgpask
Full Member


Joined: 15 Aug 2013
Posts: 215

PostPosted: Fri Sep 27, 2019 8:47 am    Post subject: SF2 Problem with IMPORT SF2 Bank Reply with quote

1. Problem with IMPORT SF2 Bank

Unable to load some.



link SF2 file for TEST:

http://www.korgpa.sk/forums/sf2/Guitar_Les_Paul_Pee_Wee.sf2


Last edited by korgpask on Fri Sep 27, 2019 8:55 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
korgpask
Full Member


Joined: 15 Aug 2013
Posts: 215

PostPosted: Fri Sep 27, 2019 8:54 am    Post subject: SF2 import ONLY L chanel !!! R missing Reply with quote

Problem 2: SF2 import bank:

Inserted samples are only L - left channel. Right channel wav is missing !!!!
Right channel wav sample not loaded !!!





file SF2 for test :
http://www.korgpa.sk/forums/sf2/Fantasia.sf2

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pawlikp100
Senior Member


Joined: 19 May 2011
Posts: 281
Location: Poland

PostPosted: Sat Sep 28, 2019 9:57 am    Post subject: Reply with quote

Hi I found Next very serious bug which does not allow you to record your own songs with using Sequence.
Go to the Sequencer then, push Record button and next choose new song. Try to record anything. To start recording you have to push start/stop button. In my case the procedure does not work. I can't hear recount. The process doesn't start.
Please let me know if you encounter the same problem.
My OS 3.1.0. Musikan version.
_________________
Korg pa3x/pa4x trainings (workshops)
Back to top
View user's profile Send private message
pawlikp100
Senior Member


Joined: 19 May 2011
Posts: 281
Location: Poland

PostPosted: Sun Sep 29, 2019 12:25 pm    Post subject: Reply with quote

pawlikp100 wrote:
Hi I found Next very serious bug which does not allow you to record your own songs with using Sequence.
Go to the Sequencer then, push Record button and next choose new song. Try to record anything. To start recording you have to push start/stop button. In my case the procedure does not work. I can't hear recount. The process doesn't start.
Please let me know if you encounter the same problem.
My OS 3.1.0. Musikan version.


I call off the above. To start recording you need to push the play button from the player 1 section not start/stop
_________________
Korg pa3x/pa4x trainings (workshops)
Back to top
View user's profile Send private message
korgpask
Full Member


Joined: 15 Aug 2013
Posts: 215

PostPosted: Mon Sep 30, 2019 8:07 am    Post subject: SF2 problem 2x Reply with quote

I'm sorry but SF2 sound banks can't be used.
1 problem: SF2 banks - voice cannot be imported in general
2 problem: SF2 does not load correctly and therefore cannot be used.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
pawlikp100
Senior Member


Joined: 19 May 2011
Posts: 281
Location: Poland

PostPosted: Tue Oct 08, 2019 10:01 am    Post subject: Reply with quote

Hi, I have found the bug (Korg pa4x Musikant)
It affects users utilizing EC5 controller. When you program pads 1 to 4 that control panel buttons with the same name.
The controller does not respond (pads are not on/off)
_________________
Korg pa3x/pa4x trainings (workshops)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Pa4X All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group