Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Help! Cannot transmit Microsampler samples to my computer!

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg microSampler
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Loopboy



Joined: 14 Sep 2013
Posts: 1
Location: United States

PostPosted: Sat Sep 14, 2013 8:18 pm    Post subject: Help! Cannot transmit Microsampler samples to my computer! Reply with quote

Nothing happens when I try to import my samples from the microsampler to the editor. It just says "Transmitting 0%" then it says "Time out 0%" and just sits there frozen. All the correct drivers are downloaded, Microsampler editor software is installed. Global is on and protect is off. I dont know what else to do... Cool Confused [/b]
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
ericslide



Joined: 15 Mar 2015
Posts: 2

PostPosted: Sun Mar 15, 2015 7:41 am    Post subject: Reply with quote

up!!

same problem here.
Back to top
View user's profile Send private message
robotunes
Junior Member


Joined: 23 Jul 2009
Posts: 72

PostPosted: Sun Mar 29, 2015 1:44 am    Post subject: Reply with quote

make sure microsampler's midi clock is set to internal

and use the same global channel on microsampler and the editor
Back to top
View user's profile Send private message
dilake



Joined: 29 Dec 2013
Posts: 1
Location: Italia

PostPosted: Fri May 29, 2015 11:53 am    Post subject: RESOLVED Reply with quote

Hi, i was affected by the same problem that made me crazy. I tried with several PC with different O.S. with no success.
Today when navigating inside the MS menu i found that the global parameter MIDI.ROUT was showing the msg "INVLD VALUE" or something similar (i don't remeber exactly).
I just set the parameter to USB+MIDI and now it's working.
Hope it will be helpful for you too.

greetings from Italy and sorry for my poor english
P
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg microSampler All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group