Korg Forums Forum Index Korg Forums
A forum for Korg product users and musicians around the world.
Moderated Independently.
Owned by Irish Acts Recording Studio & hosted by KORG USA
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Havian 30 Bug ST1 name Change

 
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Arrangers (General)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CordeVisser



Joined: 17 Jul 2015
Posts: 2

PostPosted: Fri Jul 17, 2015 6:58 am    Post subject: Havian 30 Bug ST1 name Change Reply with quote

Hello,

I have a Havian 30 which sounds great.


Now I have the following question:

When in Songbook mode
When I change a ST1..4 style Name it is not directly changed to the 4 bottom style names on screen. I have to select first another song and go back and then select song again to see changes of the Style name.

I have OS Version 1.0 2014
_________________
Greetings,

Cor de Visser
http://www.time-machine.nl
Havian 30
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Odanster



Joined: 06 Aug 2015
Posts: 19
Location: Australia

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 8:38 am    Post subject: Saved in memory Reply with quote

My guess would be that the memory of the keyboard needs to be refreshed, so when you load another song then load your song it goes into memory.
I am getting my Havian tomorrow.
What do you think about the keyboard, does it feel like a real piano as they claim?
Back to top
View user's profile Send private message
karmathanever
Platinum Member


Joined: 12 Jan 2004
Posts: 8769
Location: Australia (Oz !!)

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 8:41 am    Post subject: Reply with quote

Welcome to Korg Forums Odanster

Please give us plenty of feedback when you get your Havian

Cheers

Pete Very Happy
_________________
------------------------------------------------------------------
Korg:------ PA4X-76, Kronos-61, WaveDrum Global
Roland:---- Integra-7, HS5
Premier:--- Mid 90's Genista
Yamaha:--- DTXtreme IIIs
------------------------------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send private message
sappas



Joined: 18 Aug 2015
Posts: 2

PostPosted: Tue Aug 18, 2015 8:56 pm    Post subject: Sound changes when selecting other sound on Havian 30 Reply with quote

I am new to Havian 30.
What I noticed is, whenever I change sound on upper 1, it automatically selects upper 2 and upper 3. I don't want this to happen and I have Korg pa 500 and it does not behave in this way.

How to change the sounds only on the selected track?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Korg Forums Forum Index -> Korg Arrangers (General) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group